Főoldal

Tisztelt érdeklődő!

Néhány fontos tudnivaló a masszázságyakról a termék bemutatása előtt:

A Simi-ágyak által kínált masszázságyak legyártása során a minőség és tartósság az elsődleges szempont! Mindezt természetesen úgy kell elérni hogy versenyképes áron jelenhessen meg a termék a piacon. Gyógymasszőrként rálátásom van arra hogy mik azok a szakmai kívánalmak, amiknek meg kell hogy feleljen egy ilyen termék. Az elmúlt tizenegy évben gyártóként és szakszervizként eltöltött időszak pedig elegendő volt ahhoz, hogy tisztában legyek a masszázságyak szerkezeti felépítésével és az ehhez szükséges anyagminőség megválasztásával. A jelenleg Magyarországon jelenlévő kínálatot a Németországi masszázságyként hirdetett, de valójában Kínában gyártott olcsó és rossz alapanyagból készített, egyébként küllemében tetszetős termékek uralják. A tervezett elavulást úgy valósítják meg hogy 4mm rétegelt lemezt használnak fekvőfelületnek, erre pedig vékony és gyenge ellenállású szivacsot tesznek. Így ha nem a törés vagy elhajlás teszi alkalmatlanná az ágyat a használatra, akkor a folyamatosan elvékonyodó fekvőfelület. A néhány használat után eltört ágyak garanciájának érvényesítésekor pedig azt az elutasító választ kapja a vevő hogy:  ’ nem rendeltetés szerű használat okozta a termék törését! ’  Az elutasításnak az oka az, hogy a javításra kifizetendő költség nagysága meghaladja a termék eladásából származó hasznot.  Ezután sok esetben hozzám  fordulnak a vevők az ágy javíttatásával, amelynek költségét már nem vállalják az eladók, az imént említett szakmailag bizonyíthatatlan  magyarázatra hivatkozva.

A Simi masszázságy rétegelt lemeze 8mm extra teherbírású, a szivacs 5cm-es nagy ellenállású. Alumínium ágyak esetében a lábak tíz ponton boltíves elrendezésben hegesztett megoldással lettek készítve. Ezekkel a megoldásokkal máris kizárhatóak a legjellemzőbb meghibásodások! Szakszerviz lévén azonnal és személyesen hozzá tudok kezdeni bármilyen probléma gyors elhárításához.
Ezzel a kis ismertetővel mindössze a különbséget szerettem volna érzékeltetni a gyártó, és a pusztán csak kereskedő lehetőségei között! Kérem nézze át kínálatomat, és ha kérdése van, illetve valamelyik termék elnyerte tetszését és rendelni kíván belőle, keressen a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.

Simon Zsolt - Simi-ágyak.Bt

 

 

Képanyaggal ellátott kínálatunkat, a megfelelő menüpont megnyitásával megtekintheti.